serveres med svesker, rødkål, syltede agurker og stuvet grønlangkål
Pris pr. gæst 370 kr. / 395 kr.
mandag, tirsdag og onsdag
370 kr.
torsdag, fredag, lørdag og søndag
395 kr.
4. Servering (tilkøb 40 kr.)
OST
Friteret Camembert
dessert
Ris a la Mande
Drikkevarer
Fadøl
7 fadøls-haner
Carlsberg Bryghus
Frederiksberg Bryghus
1971 pilsner
Vores helt egen pilsner brygget lokalt af Frederiksberg Bryghus
1971 IPA
Vores helt egen IPA brygget lokalt af Frederiksberg Bryghus
Flaskeøl
Alkoholfri øl
Øl uden alkohol
islandsk øl
Pilsner og IPA fra Borg Bryghus
Drinks & Spiritus
Spørg tjeneren
Vi har mange forskellige muligheder. Spørg tjeneren for mere info.
Vine
Se vinkortet i restauranten
Bobler
Se kortet i restauranten
Vær opmærksom på
Generelt bør vores menukort ses som et øjebliksbillede, idet vi løbende tilpasser vores retter til de råvarer, sæsonen byder på. Vi lægger stor vægt på at anvende så mange danske ingredienser som muligt. Det betyder, at der kan opstå ændringer i menukortet afhængigt af dagen eller sæsonen. Dette afspejler kokkenes passion og dedikation.