Vores menu

Frokost

Serveres alle dage, undtagen tirsdage fra kl. 11:30 – 15:30

Sild

Alle silderetter serveres med rugbrød, smør, æg, tomater, løg og dild

3 forskellige sild – perfekt til at dele

Smørrebrød

Remoulade, tomat og citron

Mayonnaise, rejer og citron

Kød og lunt

 

Æggeblomme, rødløg, peberrod, pickles og kapers

Ost

Sødt

Aften med de Tre Tjenere

Serveres torsdag-lørdag kl. 17:30-21:00

Forretter

Med rejer, kammusling og friske urter

Med gedeost, valnødder og blandet salat

Hovedretter

Serveres med klassisk tilbehør,”dreng” og brun sovs

Serveres med husets tilbehør og dillsovs med kapers

Hanger-Steak serveres med pommes frites, garniture og béarnaise

Desserter

Drikkevarer

Fadøl

  • Carlsberg Bryghus
  • Frederiksberg Bryghus

Vores helt egen pilsner brygget lokalt af Frederiksberg Bryghus

Vores helt egen IPA brygget lokalt af Frederiksberg Bryghus

Flaskeøl

Øl uden alkohol

Pilsner og IPA fra Borg Bryghus i Reykjavík

Snaps

  • Aalborg Nordguld
  • Aalborg Taffel
  • Aalborg Export
  • Aalborg Fad
  • Aalborg Krone
  • Linie Akvavit
  • Drammens Akvavit
  • Løitens Akvavit
  • Harald Jensen
  • Fru Lysholm
  • Aalborg Grill Akvavit
  • Aalborg Porse
  • O.P. Anderson

  • Opland Edel Madeira
  • Opland Edel Port
  • Gammel Reserve Akvavit
  • Opland Akvavit
  • Linie Double Cask
  • Udvalgte snapse fra Hr. Skov
  • Braunstein
  • Frederiksberg Destilleri

Drinks & Spiritus

Varme drikke

Vine

Bobler

Vær opmærksom på

Generelt bør vores menukort ses som et øjebliksbillede, idet vi løbende tilpasser vores retter til de råvarer, sæsonen byder på. Vi lægger stor vægt på at anvende så mange danske ingredienser som muligt. Det betyder, at der kan opstå ændringer i menukortet afhængigt af dagen eller sæsonen. Dette afspejler kokkenes passion og dedikation.

Kontakt os

Book et bord

Vil du booke bord kan du gøre det nemt ved at klikke på knappen herunder.